sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Miksi en enää julkaise asukuvia?

Joskus aikoinaan yritin löytää inspiraatioksi blogeja, joissa käsiteltäisiin pienellä vaatemäärällä elämistä ja harkitsevaa kuluttamista. Silloin löytyi kyllä jonkin verran vaatelistoja blogeista, mutta ei oikeastaan sellaisia käytännön esimerkkejä, miten minimalistisesta puvustosta kootaan erilaisia asuja. Mustat Ballerinat -blogin alkutaipaleella 5 vuotta sitten yritin ohjata blogiani siihen suuntaan, että voisin itse toimia asuinspiraationa pienehkön ja harkinnalla kootun vaatekaapin kanssa elämisestä.

Nyt 5 vuotta myöhemmin en oikein koe enää asukuvien julkaisua itselleni luontevaksi? Miksi näin? Olen löytänyt mielestäni toimivan kokoelman omaan tyyliini sopivia ja pääsääntöisesti myös keskenään yhteensopivia vaatteita. Tätä kokoelmaa täydennän satunnaisilla ja jokseenkin harkituilla ostoksilla silloin, kun haluan hieman vaihtelua tai jokin vaate on kulunut loppuun. Käytännössä minulla on muutama eri asukokonaisuus, joista arkiasuni pääasiassa koostuvat.

Tällä hetkellä koen, että asujen osalta minulla ei juurikaan ole sanottavaa tai kuvattavaa enää. Voi olla, että satunnaisesti tuon blogiin mukaan joitakin erikoisempia hankintoja tai jos saan muodostettua kaappini kätköistä jonkin uuden ja oivaltavan asukokonaisuuden.

Kaivelin arkistoista muutaman Päivän asu -kuvan vuosien takaa. Nämä kaikki tuntuvat sellaisilta asuilta, joita voisin edelleen käyttää ja osittain käytänkin.




2 kommenttia:

  1. Sulla on kuitenkin vaihtelua tuossa! Mun kuvat olisivat sitä, että joka päivä eri väriset farkut, musta tai valkoinen peruspitkähihainen ja sen päällä eri värinen (fiiliksen mukaan) neuletakki ;) Kesällä ballerinat, muutoin tennarit, talvella nilkkurit :) Tulisi todella tylsä kuvasarja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa näissä vaatteissa on jo minullekin jonkin verran vaihtelua normaaliin verrattuna. Tässä ei nyt ole asujen tarinoita taustalla, mutta ainakin tuota ylintä asua käytin jossakin vaiheessa niissä tilanteissa, kun esimerkiksi töihin tarvitsi jotakin spesiaalimpaa päälle. Näin syksy-talvikaudella oma lähes päivittäinen toimistovaatetyylini on juurikin tyyppiä pitkähihainen+neule+farkut. Olen joko vilukissa tai sitten meillä on toimistolla kylmä, mutta monesti tulee valittua vaatteet ajatuksella, että kunhan tarkenee sekä sisällä että ulkona.

      Poista